Kaymakamlık Futbol Turnuvasını SAMEK Kazandı

Kaymakamlık Futbol Turnuvasını SAMEK Kazandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce geleneksel bir hal alan 24 takımın boy gösterdiği kurumlar arası kaymakamlık futbol turnuvasında kupaya uzanan taraf final karşılaşmasında Kuzeyin Kralı takımını 4-2 yenen Samek oldu.

Nisan ayında başlayan futbol festivalinde grup maçlarının ardından ilk iki sırada yer alan takımlardan oluşan tek maç üzerinden eleme usulu oynanan çeyrek final maçlarına geçildi. Foto Sezer, Samek ve Kuzeyin Kralı normal süresi berabere biten maçlarda penaltı atışları sonrası adlarını yarı finale yazdırırken, Turkcell bu turda net skorla bir üst tura çıkan takım oldu.

 

Yarı Final Sonuçları

Kaymakamlık Turnuvasu Yarı Final Sonuçları - Vezirköprü

Oynanan yarı final müsabakalarının ardından Samek ve Kuzeyin Kralı adını finale yazdırmayı başardı. Kıyasıya ve adına yakışır final müsabakasında her yönüyle turnuvayı ciddiye alarak bir profesyonel takım edasıyla hazırlanan Samek 4-2 kazanıp Kuzeyin Kralını saf dışı bırakarak kupaya uzandı. Foto Sezer ve Turkcell arasında oynanan ve normal süresi berabere neticelenen üçüncülük maçında penaltı atışları sonrası Foto Sezer üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

Turnuva öncesi verdiği sezon açılış yemeği ile yerel basına takımını tanıtan, karşılaşmalara toplu bir şekilde üzerinde Samek yazılı minibüsle gelen, sağlıkçısından tutunda idari menajerine kadar işi ciddiye alan Samek işletme sahibi İbrahim Seçgin takımın başına teknik direktör olarak da Çetin Yılmaz’ı getirerek her açıdan çok arzuladıklarını vurguladıkları kupaya uzanmanın sevincini takım olarak doyasıya yaşadılar.

Kaynak : Vezirköprü Spor Haber