Vezirköprü Spor Deplasmanda Fark Attı 5 - 1

Vezirköprü Spor Deplasmanda Fark Attı 5 - 1

Samsun Süper Amatör Ligde Maddi İmkansızlıklarla Mücadele Eden Vezirköprü Belediye Spor ,Futbolcularının Ödemelerini Yapamadığı Halde Deplasmanda 5-1 Galip Gelmeyi Başardı.

Samsun süper amatör ligin 22. haftasında Samsun deplasmanında Sporland FK ile karşılaşan kırmızı siyahlı temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor maddi anlamda kötü günler geçirse de karşılaşmadan 5-1 galip ayrılarak sezonun ikinci yarısında en fazla puan toplayan takım olmayı başardı. Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı futbolcuların ödemelerini gerçekleştiremeyen kulüp yönetimi bu problemi çözmek adına arayışlar içinde olsa da henüz yeterli kaynak sağlanmış değil. Geçtiğimiz hafta oynanan Genç Bafra Spor maçının son antrenmanına çıkmayarak ve karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte 1 dakika hareketsiz kalıp futbol oynamayarak durumu protesto eden futbolcular her şeye rağmen sahaya çıkarak görevlerini layıkıyla yerine getirdi. Futbolcularımızı tüm bu sıkıntılara göğüs gererek sahaya çıkıp tüm özverileriyle mücadele ettikleri için bir kez daha takdir ediyoruz.

Karşılaşmaya geçecek olursak maçın başlama düdüğüyle oyuna hükmeden temsilcimiz 6.dakikada orta alanda yaptığı baskıyla topu kazanan Okan Yılmaz’ın ara pasında sağ çaprazda topla buluşan Ceyhun Ertaş 6. dakikada temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. Devamında bir çok net fırsatı kaçıran Vezirköprü Belediye Spor 20. dakikada ilk pozisyonunda golü bulan Sporland’a mani olamayarak skor 1-1 eşitlendi. 34. Dakikada soldan gelişen atağımızda kalecinin yapılan ortayı ceza sahası içine uzaklaştırması sonucu Anıl Sağır kafayla topu ağlara göndererek durumu 2-1 yaptı. Bu golle skor üstünlüğünü tekrar eline geçiren temsilcimiz soyunma odasına da üstünlükle girmiş oldu.

 

İkinci devre oyundaki hakimiyeti devam eden temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor bir çok net fırsatı cömertçe harcamaya devam etti. Ceyhun ‘un 62. dakikada ceza sahası çizgisinden sert vuruşu kaleciden dönerken topu iyi takip ederek tamamlayan Yusuf Kayalar skoru lehimize 3-1 yaptı. Bu golle skor anlamında da rahatlayan temsilcimiz 82. dakikada Serhat Ateş’in ceza sahasına girerken yaptığı aşırtma vuruşla durumu 4-1 yaptı. Karşılaşmanın son dakikasında ise Yunus Uzun kalecinin önde olduğunu fark edince 40 metreden yaptığı akıl dolu vuruşla maçın skorunu belirledi.

Kaynak : Vezirköprü Spor Haber