Okul Öncesi Öğretmenlerine STEM Uygulamaları Eğitimi

Okul Öncesi Öğretmenlerine STEM  Uygulamaları Eğitimi

İlçemizde gönüllü olarak belirlenen 20 okul öncesi öğretmeni Cumhuriyet Anaokulu’nda iki gün süren eğitim aldılar. Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde, Cumhuriyet Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu’nun destekleri ile gerçekleşen eğitimde STEM Okul Öncesi Uygulamaları ve Robotik Kodlama eğitimleri verildi.

Eğitimlerde eğlenceli vakit geçiren öğretmenler örnek pek çok uygulama gerçekleştirdi. Eğitim sırasında ve sonunda ziyaretler gerçekleştiren Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail UZUN öğretmenlerden eğitim ile ilgili bilgi aldı. Eğitim sonunda öğretmenlere Müdürümüz İsmail UZUN ve eğitmenler Ömer KOÇER, Ayşecik GÜLEY, Hacer YENİGÜN ERBAŞI tarafından sertifika takdimi yapıldı.   Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde, Cumhuriyet Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu’nun destekleri ile gerçekleşen eğitimde STEM Okul Öncesi Uygulamaları ve Robotik Kodlama eğitimleri verildi. Eğitimlerde eğlenceli vakit geçiren öğretmenler örnek pek çok uygulama gerçekleştirdi.

Eğitim sırasında ve sonunda ziyaretler gerçekleştiren Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail UZUN öğretmenlerden eğitim ile ilgili bilgi aldı. Eğitim sonunda öğretmenlere Müdürümüz İsmail UZUN ve eğitmenler Ömer KOÇER, Ayşecik GÜLEY, Hacer YENİGÜN ERBAŞI tarafından sertifika takdimi yapıldı.   Eğitmenlere teşekkür konuşması yapan İsmail UZUN, önümüzdeki tarihlerde diğer kademeler içinde eğitimler düzenleneceğini söyledi. İlçemizde kurulacak STEM Atölyesi ile bu alanda daha iyi çalışmalar yapılacağını belirtti.

Kaynak: Vatandaş Gazetesi