Vezirköprü Futsal Takımı Başarıya Doymuyor

Vezirköprü Futsal Takımı Başarıya Doymuyor

Milli Eğitim Bakanlığının Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenleri motive etmek için yaptığı "Türkiye Öğretmenler Kupası"turnuvaları il de şampiyonu olan Vezirköprü Futsal Takımı Samsunda yapılan Bölge maçlarında da umut verdi.


Milli Eğitim Bakanlığının Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenleri motive etmek için yaptığı "Türkiye Öğretmenler Kupası"turnuvaları il de şampiyonu olan Vezirköprü Futsal Takımı Samsunda yapılan Bölge maçlarında da umut verdi. Futsal bölge müsabakalarında ilk maçında Samsun/Vezirköprü 4-3  Karabük takımını yendi.Ikinci maçında  Bolu’yu 5-2 yenerek Kastamonu Futsal takımı ile oynayacağı maça moral buldu.

18 - 24 Kasım'da Ankara'da Türkiye şampiyonası müsabakalarına adım adım yaklaşıyor. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demircan ise; "Samsunda Vezirköprü Futsal takımının maçını izledi. Maç sonrası öğretmenlerle sohbet etti ve tek tek tebrik etti.Takım ruhunu elden bırakmazsak bölge şampiyonasındanda şampiyon olarak çıkacağız" dedi. 

Demircan ; Tüm öğretmen arkadaşlarımızı da 24 kasım öğretmen günü ile ilgili Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa yapacağımız futsal, voleybol, masa tenisi ve dart turnuvasına katılmalarının birlik, beraberlik ve motivasyon açısından önemli olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK ;  Bir öğrenci spor yapmıyorsa gelişiminin bir yanı eksik kalır sözüyle spor konusundaki  hassasiyetini biliyoruz dedi. 

Öğretmenlerimizin birlik, beraberliği ve motivasyonu içinde Turkiye Öğretmenler Kupası turnuvaları düzenlenmekte dedi.

Kaynak : Vezirköprü Yaşam