Veziroff Yarışları 30 Haziran 1 Temmuz Arasında

Veziroff Yarışları 30 Haziran 1 Temmuz Arasında

2018 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 3.Ayağı olan Vezirköprü yarışları Vezirköprü Offroad Kulübü tarafından 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Vezirköprü Offroad Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada; “Kulüp Başkanı Abbas TASALI ve TOSFED Sportif Kurul Üyesi Metin YILMAZ, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zihni ŞAHİN’E organizasyon hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.
Peliparke Ana sponsorluğunda yapılacak olan Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. Yarışı, orman ve seyirci etabı olmak üzere 2 farklı etaptan oluşmaktadır. 7 özel etaptan oluşacak yarışın toplam mesafesi ise 71 km’dir. Tüm yarışmacıların katılımıyla yapılacak olan Yarış Seremonisinin ardından 30 Haziran Cumartesi Günü Saat 12.30’da Vezirsuyu Tabiat Parkından start alacak yarışmacılar 12 km’lik Spor Toto Özel Etabında mücadeleye başlayacaklardır. Yarışmacılar, 01 Temmuz Pazar Günü Saat: 11.00’dan itibaren seyircileri unutulmaz sahnelerin beklediği Peliparke Seyirci Özel Etabından start alacaktır. Organizasyon 18.15’de Vezirköprü Kültür Merkezinde yapılacak olan Kupa Töreni ile son bulacaktır.
Vezirköprü’nün eşsiz doğasıyla iç içe koşulacak bu önemli organizasyona ev sahipliği yapacak olan Vezirköprü Offroad Kulübü, uzun süredir meşakkatli bir çalışma yürütmektedir.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü Belediyesi ve Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla organize edilecek yarışın ana sponsoru Peliparke olmuştur. Ayrıca sağlık sponsoru olarak Samsun Liv Hospital otomobil sporlarına destek vermektedir.
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılım sağlayacak kulüplere ve yarışmacılara başarılar dileriz.” denildi.

Kaynak : Vatandaş Gazetesi