Yeni İl Tarım ve Orman Müdürü Görevine Başladı

Yeni İl Tarım ve Orman Müdürü Görevine Başladı

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan İbrahim Sağlam göreve başladı. Bir süredir vekaleten yürütülen il müdürlüğüne atanan Sağlam, daha önce Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapıyordu.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan İbrahim SAĞLAM 01.03.1970 yılında Kahramanmaraş İli Göksun İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimi Göksun'da tamamladı.1989 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Niğde Eğitim Yüksek Okulu'ndan, 1995 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. Kahramanmaraş, Bingöl, Adıyaman ve Osmaniye illerinde görev yapan,   2011 yılından beri de Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini yürütmekte olan İbrahim SAĞLAM, evli ve iki çocuk babasıdır.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan  İl Müdürü  İbrahim SAĞLAM; "Kurtuluş mücadelemizin başladığı, tarımsal potansiyeli yüksek bir ilimiz olan Samsun'da böyle bir göreve getirilmekten dolayı mutluyum. Birlikte var olanı sürdürürken yeni güzel işler yapacağımıza, birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışacağımıza inancım tamdır. Bu yeni başlangıcın camiamıza  hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

Kaynak : Vezirköprü Yaşam