Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği Basın Bülteni

Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği Basın Bülteni

Keleş İş Merkezi’nde bulunan Vezirköprü Eğitim Bir-Sen Temsilciliği’nde Pazar günü gerçekleştirilen başkanlık seçiminde Resul Özata ve yeniden başkanlık için aday olan Hasan Dursun’un başkanlık için yarıştığı seçimin kazananı aldığı 267 oyla Hasan Dursun oldu. Diğer başkan adayı Resul Özata ise 225 oy aldı. 

VEZİRKÖPRÜ EĞİTİM BİR SEN İLÇE TEMSİLCİLİĞİ BASIN BÜLTENİ

Değerli Vezirköprülüler, Değerli Öğretmenlerimiz, Değerli Sendikamıza Gönül Vermiş Yol Arkadaşlarımız.

Eğitim Bir Sen Vezirköprü ilçe başkanlığı,  yönetim kurulu, delege seçimi tam bir demokratik seçim örneği olarak huzur, sükûn ve rekabet ortamı içinde 14 Ekim'de gerçekleştirilmiştir. Seçimi Hasan DURSUN başkalığında Servet ASLAN, Ali KIROĞLU, Arslan YILDIRIM, Mehmet YAMAN, Fazıl BOLAT ve Muhammet Zahid KÖTÜLÜKETMEZ'den oluşan yönetim kurulu kazanmıştır.
Şeffaf, adil, samimi, paylaşımcı, bilgilendirici, sorumluluk alan, başarının sevincinde buluşan, kapı arkası muğlak ve müphem iletişim ve ilişkilere kapalı,  istişareye açık,  müspet ve müşfik,  alın ve akıl terini inkar etmeyen, kollektif akıldan beslenen, bahanelere sığınmayan, mesleki bilgi, etik ve değerlerin büyümesine emek verecek, özlük haklarını memleket sevdasıyla harmanlayan, devlet ve emekçi birey arasındaki ilişkiyi hakkaniyet temelli okuyan, saldırgan olmadığı gibi teslimiyetçilik tuzağına da düşmeyen sendikal anlayışla yola çıkılmıştır. Bu anlayış, kurucu ilkelerimizin ta kendisidir ve yeni yönetimimizin temelidir.
Projelerimizi sendikamızdan olsun olmasın herkes için hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sorunları çözmede sorumluluk alıp çözüm için gayret edeceğiz. Her sorunu düzeltecegiz, her şeyi çözeceğiz, diyemesek de samimi ve açık bir şekilde çözümün parçası olmak için gayret edeceğiz. Sadece eleştiren değil, elini taşın altına koyan ve fedakar bir ekiple yola çıktık.
 
Çağrımız, Mehmet Akif Ersoy'un dilinden:
Değil mi cephemizin sinesinde iman bir;
Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir;
Değil mi ortada bir sine çarpıyor yılmaz,
Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz!
 
Davetimiz, Cemal Safi'nin kaleminden:
Gelin birlik olalım yarın çok geç olmadan,
Gelin dirlik bulalım, vazgeçin öc almadan.
Nefreti yok edelim, gel sen de katıl bize;
İntikam eşkiyası sevgiyle gelir dize.
 
Teşekkürlerimiz gönülden:
En uzak köye, birleştirilmiş sınıflara, ögretmenlerimize , idarecilerimize, delegelerimize, henüz sendikamıza üye olmamış dostlara...

Vezirköprü Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliği