Vezirköprü Spor'da Şok Gelişme !

Vezirköprü Spor'da Şok Gelişme !

Kulüp Başkanı Hakan Demir'in Mahkeme Kararı ile Görevden Uzaklaştırılması Sonucu Olağanüstü Seçim Kararı Alan Vezirköprü Belediye Spor'da Şimdi Ağır Borç Yükü Altında Olan Kulübe Başkan Adayı Çıkıp Çıkmayacağı Konuşuluyor.

Samsun süper amatör ligde mücadele eden Vezirköprü Belediye Spor’da geçtiğimiz yıl Vezirköprü’de oynanan İlkadım Yab-Pa Spor maçında yan hakem ve polis memurunun şikayeti üzerine mahkemeye sevk edilen kulüp başkanı Hakan Demir’in 7 bin tl para cezasına çarptırılmış ve hükmün açıklanması ileri bir tarihe ertelenmişti. Suçsuz olduğunu ve bu sebeple beraatini talep ederek tekrar mahkemeye başvuran Hakan Demir dün açıklanan kararla bir yıl süre ile spor kulüplerinde, federasyon ve taraftar derneklerinde yöneticilik yapamaz ve spor müsabakalarını ile antrenmanları izlemek amacıyla spor alanlarına giremez cezası aldı.
Alınan bu kararla Vezirköprü Belediye Spor’da ki başkanlık görevi düşen Hakan Demir ve yönetim kurulu üyeleri olağan üstü seçim kararı aldı. Çarşamba günü yapılacak olan olağanüstü genel seçimde Vezirköprü Belediye Spor’da başkanlık koltuğuna kim ve ya kimlerin aday olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Ligin ikinci yarısında ekonomik anlamda buhranlı günler geçiren ve futbolcuların ödemelerinin bile yapılamadığı Vezirköprü Belediye spor’da bundan sonraki süreç merakla bekleniyor.
Son yıllarda sportif başarı anlamında ilk defa bu kadar iddialı konumdayken Vezirköprü Belediye Spor’da yönetimin yaşamış olduğu maddi ve manevi problemler pes dedirtti. Play off yolunda emin adımlarla ilerleyen ve zafere inanmış futbol takımının bu süreçten etkilenip etkilenmeyeceği ise bir diğer merak konusu olurken gözler pazar günü ilçe stadında oynanacak Vezirköprü Belediye Spor Karasamsun Spor maçına çevrildi.

Kaynak : Vezirköprü Spor Haber