Umreciler Dualarla Gönderildi

Umreciler Dualarla Gönderildi

Umreciler dualarla gönderildi. Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile 24 günlük 16. turda 30 umreci kutsal topraklara gönderildi.

Vezirköprü Müftülüğünce 18.02.2018 Pazar günü saat 10:00’ da Fabrika camisi önünde program düzenlendi. Program Samur Mahallesi Camii İmam-Hatibi Gülami KARTAL’ ın okuduğu muhteşem Kur’ an ziyafetiyle başladı. Yeşilada Camii İmam-Hatibi Ramiz SAĞDIÇ’ ın okuduğu İlahi ve kasideler programa katılanları duygulandırdı. Umrecilerin başında grup görevlisi olarak Fabrika Camii İmamı Mahmut ÇELİK’ in görevli gittiği belirtildi.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Ali ERBAŞ; bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Vezirköprü Müftülüğüne 250 umrecinin kayıt yaptırmak suretiyle kutsal beldelere gönderildiği, umrecilerin Diyanet’ in düzenlediği organizasyondan ve hizmet kalitesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi. Umrecilerin 24 günlük zaman içerisinde sabırla hareket etmelerini, birbirlerini anlayışla karşılamaları gerektiğini, Mekke ve Medine’ de bulundukları zamanı ibadetle geçirmek suretiyle iyi değerlendirmelerini belirtti.

Kaynak : Vezirköprü Yaşam Gazetesi