Vezirköprü Spor Yeni Başkanı Bünyamin Başar

Vezirköprü Spor Yeni Başkanı Bünyamin Başar

Bu Gece Gerçekleştirilen ve İki Adayın Yarıştığı Vezirköprü Belediye Spor Kongresinde Bünyamin Başar Başkan Seçildi.

Bünyamin Başar Vezirköprü Spor Başkanı

Kulüp binası bulunmadığı için Olimpiyat Halı Saha tesislerinde düzenlenen ve diğer yıllara oranla yoğun katılımla gerçekleştirilen Vezirköprü Belediye Spor kongresinde başkanlığa Bünyamin Başar seçildi.

Eski başkan Hakan Demir’in kulübün içinde bulunduğu durumu ve karşılaşılacak mevcut sıkıntıları dile getirerek başlattığı genel kurulda katılımcılar camianın ayakta kalması için fikirlerini beyan ettiler. Daha sonra söz alan genç başkan adayı Cafer ”Çiftçi sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarıyla kulübümüzün sahipsiz kaldığına dair çıkan haberler ve başkan adayının çıkmaması bizleri üzdü. İlçenin gençleri olarak gücümüz nispetinde bu göreve talip olduk. Tecrübesine inandığımız ve delegelerinde uygun gördüğü Bünyamin Başar ağabeyin adaylığında görev verildiği takdirde üzerimize düşeni yapmak vaadiyle bizler adaylıktan çekiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Eski yönetimde yer alan başkan adayı Bünyamin Başar ” Geride bıraktığımız sezon şampiyonluk hedefi koyarak çıktığımız bu yolda başarısız bir sezon geçirdik. Bizler görevimizin başındayız hiç bir yere gitmedik. Sadece bu üzücü sezonun ardından gövde gösterisi yaparak adaylığımızı basına açıklamayı uygun görmedik. Hatalarımızdan ders çıkararak kulübümüzü yaşatmaya ve tekrar ayağa kaldırmaya çalışacağız.” dedi.

Adayların konuşmalarının ardından delegeler sunulan oylama ile Bünyamin Başar başkanlığa seçildi. İlerleyen günlerde yönetim kurulu listesini oluşturarak dernekler masasına bildireceğini ifade eden Bünyamin Başar camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Kaynak : Vezirköprü Spor Haber