Rakip 6 Kişi Kaldı. Hakem Maçı Sonlandırdı!

Rakip 6 Kişi Kaldı. Hakem Maçı Sonlandırdı!

Samsun süper amatör lig 21. hafta mücadelesinde evinde Genç Bafra Spor’u konuk eden temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor 4-1 önde götürdüğü karşılaşmada sahaya bir kişi eksik çıkan rakibin ilerleyen dakikalarda futbolcularının sakatlıkları bahane ederek oyundan çıkması neticesinde 6 kişi kalınca orta hakem maçı sonlandırdı.

Hafta içi yaptığı antrenmanlarla Genç Bafra spor maçına hazırlanan Vezirköprü Belediye Spor futbolcuları Cuma günü yapılacak olan son çalışmaya paralarını alamadıkları gerekçesi ile çıkmadılar. Bu gün oynanan karşılaşmanın ilk dakikasını hareketsiz yerinde kalarak geçiren Vezirköprü Belediye Spor futbolcuları bu davranışları ile tepki vererek seslerini duyurmaya çalıştı. İşin acı tarafı ise rakip Genç Bafra Spor’un da aynı sıkıntılarla kadro kurmada güçlük çektiği ve bu nedenle Vezirköprü’ye 10 kişilik futbolcusu kafilesi ile geldiği öğrenildi. Sahaya çıkmayarak ihraç edilme riski ile karşı karşıya kalmaktansa eksik oyuncu ile gelerek ve bu oyuncularında sakatlığı bahane edip oyun dışına çıkması ile futbol kuralları gereği yeterli sayıda oyuncu kalmamasıyla birlikte orta hakem karşılaşmayı bitirdi.

Karşılaşmaya gelecek olursak ilk dakikanın hareketsiz geçilmesinin ardından 11 ve 17. dakikalarda Yusuf 16. dakikada Anıl ve 21. dakikada Ceyhun’un golüyle 4-0 öne geçen kırmızı siyahlı temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor 22. dakikada Genç Bafra Spor golüne müsaade edince karşılaşma 4-1 oldu. Bu dakikadan sonra ise Genç Bafra Spor futbolcuları sakatlandıklarını ve oyundan çıkmaları gerektiğini orta hakeme bildirdi. Sahada 6 tane Genç Bafra oyuncusu kalınca orta hakem karşılaşmanın 23. dakikasında mücadeleyi sonlandırdı. Geçmişteki örneklere bakıldığı zaman federasyonun rakip Genç Bafra Spor’un golünü iptal ederek karşılaşmayı Vezirköprü Belediye Spor adına 4-0 tescil etmesi bekleniyor.

Kaynak : Vezirköprü Spor Haber