Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Mehmetçik için El Ele

Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Mehmetçik için El Ele
Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Mehmetçik için El Ele

Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Maarif Hareketi kapsamında başlattığı “İyilik Kumbaram” adlı proje ile sene başından itibaren yardıma ihtiyacı olan öğrencilerine, öğretmen ve öğrencilerden toplanan bağışlarla maddi destekte bulunmaktadır. 

Ülkemizin şu an içinde bulunduğu durumdan yola çıkarak bu ay okul genelinde öğretmen ve öğrencilerden toplamış oldukları bu bağışları Mehmetçik Vakfına bağışlayacaktır. Bu bağışla Mehmetçik ailelerine küçük de olsa bir katkı sağlamayı, öğrencilerine vatan sevgisi ve Mehmetçik ailelerine sahip çıkma duygusunu aşılamayı amaçlamaktadır. Vatan için hiç düşünmeden canlarını ortaya koyan Mehmetçiklerimizin aziz ailelerinin bu küçük bağış dışında manevi olarak da daima yanlarında bulunduklarını belirttiler.

Okul Müdürü Mustafa Kaya: “ Mehmetçik Vakfının kuruluş amacının Türk Silahlı Kuvvetlerinde yaptığı vatan hizmeti esnasında şehit olanların ailelerine veya herhangi bir nedenle gazi olan Mehmetçiklerimize yardım  yapmaktadır .Biz de öğretmen ve öğrencilerimize Mehmetçik Vakfına yaptıkları bağıştan dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Kaynak : Vezirköprü Yaşam Gazetesi