Havza’ya İkinci Şehit Haberi

Havza’ya İkinci Şehit Haberi
Havza’ya İkinci Şehit Haberi

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından beri görev yapan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin'in acı Haber Havza ilçesine ulaştı. Cenaze Töreni Öğlen Namazına Müteakip Kevser Camisinde yapıldı.

 

 AFRİN'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yürüttüğü ' Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından beri görev yapan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şahin, operasyonda ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şahin'in acı haberi akşam saatlerinde Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Şehit Şahin'in kaldığı eve Türk bayrakları asıldı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından beri görev yapan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin, operasyonda ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 26 yaşındaki evli bir kız çocuğu babası Astsubay Kıdemli Çavuş Şahin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Acı haber Göksu Şahin'in Bursa'da Merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde yaşayan annesi Reyhan ve babası Mustafa Şahin'e doktor kontrolünde bildirildi. Reyhan ve Mustafa Şahin daha sonra Türk bayrakları ile donatılan evlerinde taziyeleri kabul etti.

Şehidin Havza’da bulunan amcasına Recep Şahin’e Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Belediye başkanı Murat İkiz ile Havza ilçe Protokolü tarafından acı haber verildi.

Henüz 6 aylık Reyhan Öykü adında kızı bulunan Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şahin Havza ilçesinde düzenlenen tören ile toprağa verildi.

Havza Demiryurt mahallesinde baba ocağına gömülecek olan Astsubay kıdemli Çavuş Göksu Şahin naşı öğlen namazına müteakip Kevser camiinde yapılan tören sonrası Demiryurt mahallesine defnedildi.

Kaynak : Vezirköprü Yaşam Gazetesi