Vezirköprü GSK Sporcuları Madalya Üstüne Madalya Aldı

Vezirköprü GSK Sporcuları Madalya Üstüne Madalya Aldı

Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Kulübü 02-03 Mart tarihleri arasında Alaçam’da Bocce, Atakum’da Boks Sivas’ta ise Güreş branşında çok sayıda madalya kazanarak İlimizi ve İlçemizi başarıyla temsil etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) faaliyet programında yer alan Sivas’ta 2-3 Mart tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar Serbest Güreş Müsabakalarında Vezirköprü Gençlik ve Spor kulübü sporcusu; 110 KG- Kamil Kaya dereceye girerek Ordu’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü Bocce sporcuları, 02-03 Mart tarihlerinde Alaçam’da düzenlenen Bocce Samsun İl müsabakalarına ve Anadolu Yıldızlar Ligi İl Seçmelerine 25 kişiyle katılım sağladı. 2,5 aydır antrenmanlarını Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü kompleksinde sürdüren sporcular gelecek vaat ediyor.

İki gün süren müsabakalarda Genç Kategorisinden Şükrü Çalışkan İl 3.sü, Yıldızlar Grubunun farklı Kategorilerinde; Eylül Karadaş İl 1.si, Aysima Bedük İl 2.si, Şeref Doğan İl 3.sü, Sıla Ünal İl.3sü, Hanım Ertekin İl.3sü, Sudenaz Yazıcı ise İl 4.sü olarak başarı elde ettiler. 

02-03 Mart Boks Samsun İl Şampiyonasında 54 KG – Enes Aydın İl 3.sü, 63 KG – Yasin Ok İl 3.sü olarak madalya kazanma başarısı elde ettiler.

Kaynak : Vatandaş Gazetesi