İYİ Parti Vezirköprü’de İlk Toplantısını Yaptı

İYİ Parti Vezirköprü’de İlk Toplantısını Yaptı

Meral Akşener Başkanlığı’nda kurulan İYİ Parti Vezirköprü ilçe örgütü Kurucular Kurulu ile ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan İYİ Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz:

-Birçoğumuzun malumu partimizin Vezirköprü’deki oluşumunu sağlamak için 22 Kasım’da bu görev bize verildi. Görevi aldığımız günden bu güne kadar gecemizi gündüzümüze katarak arkadaşlarımın da özverili çalışmaları neticesinde iyi insanların mekanı da iyi olsun diye burayı tuttuk. Sizlere layık bir ortam oluşturmak için çabaladık, bu arada kurucular kurulu listemizi oluşturduk. 18 Aralıkta siz değerli çalışma arkadaşlarımızın isim listesini il başkanlığımıza sunduk. Kurucular Kurulu listemiz il başkanlığımız vasıtasıyla genel merkeze götürülmüş ve Sayın Meral Akşener hanımefendi de listemizi onaylamıştır.

Türkiye İyi Olacak

Genel başkanımız Meral Akşener liderliğinde iyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve Türkiye iyi olacak. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız, milletimize inanıyor ve güveniyoruz. 80 milyonuz büyük bir milletiz çalışıyoruz ve üretiyoruz ama adaletli paylaşımı sağlayarak birlikte başaracağız. Mazlumun haklının yanında zalimin karşısında olacağız, Mevlana’nın dediği gibi toprak gibi olacağız toprağa ne kadar çer çöp atsan da o bize yeşillikler olarak geri döner bizde insanlar bize ne kadar iftira atsa da tüm vatandaşlarımızı sevgi ve muhabbetle kucaklayacağız. Dedi.

Kaynak : Vatandaş Gazetesi