14 Mart'ta Doktor ve Sağlık Ekibinden Konser

14 Mart'ta Doktor ve Sağlık Ekibinden Konser

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile bir çok sağlık kurumu ve hastahane personeli kendilerine özel olan bu anlamlı günü iple çekerken, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Vezirköprü Devlet hastahanesi çalışanlarından, sürpriz bir konser haberi geldi. Sürpriz olduğu kadar bir o kadar da enteresan olan haber de ilgi çeken detay konseri verecek olan sağlık çalışanlarının ilk defa enstruman çalıyor olmaları ve yaklaşık 1 aylık bir zaman zarfında konserin hazırlandığı ve enstrumanları notayla buluşturdukları dile getirildi. 

14 Martta Samsun Vezirköprü ilçe Kültür Merkezi'nde verilmesi planlanan konserde ''Vezirköprü Thm Müziği Çok Sesli Korosu'' da davetlilere hazırladıkları eserleri sunacaklar.

 14 Martta sahne alacak ekibin şefliğini üstlenen ve öğretmen olarak ilçede görev yapan Reşat Gümüş, ekip ile ilgili soruları yantladı. Gümüş; ''14 Martta sahne alacak olan ve orkestra ismi ''mavi kod'' olan ekipte doktorlar ve sağlık çalışanları bulunuyor. Hiç enstruman icra etmemiş ve ilk defa enstrumanla tanışan ''Mavi Kod'' ekibinde saksafon, trompet, piyano, bateri, bas gitar gibi icrası zor olan enstrumanları kısa bir zamanda öğrendiler ve mini bir konser için özenli bir çalışma ile sahne alacaklar. Heyecanlıyız, mutluyuz, bizlere desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamımız Yunus Emre Altıner beye ilçe halk eğitim müdürümüz Eyüp Kumaş beye, hastanemiz başhekimi

Uz. Dr. Osman Karakuş'a teşekkür ederiz ayrıca yine ilçemiz THM POLİFONİK Ve ÇOK SESLİ KOROMUZ da aynı sahnede izleyenlerin gönüllerine hitap edecek. 14 Mart konserimize herkesi bekliyoruz'' dedi.

Konser 14 Mart 2018 Çarşamba Günü saat 20:00'de gerçekleşecek, merakla beklenen konsere il yöneticileri ve çevre ilçelerden de sağlık çalışanlarınında katılımı bekleniyor.