Veizrköprü Belediye Spor, Gol Oldu Yağdı 11 - 0

Veizrköprü Belediye Spor, Gol Oldu Yağdı 11 - 0

Samsun süper amatör lig 20. hafta mücadelesinde Samsun deplasmanında Cedit Ilıca Spor ile karşılaşan temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor adeta gol olup yağdı. Karşılaşmayı 11-0 kazanan kırmızı siyahlı ekibimiz adeta oyuncu başına gol kaydetti.

Ligin etkisiz takımlarından olan Cedit Ilıca Spor maçlarında alışa gelen farklı skorla biten maçlar, bu karşılaşmanın temsilcimiz adına rahat bir maç olacağının habercisiydi. İlk yarıda ilçemizde oynanan karşılaşmayı 8-0 kazanan Vezirköprü Belediye Spor deplasmanda ise 11-0 gibi daha farklı bir skorla kazanarak bu sezonun tüm maçlarda en farklı skorunu elde etmiş oldu.

İlk yarısı 4-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında ise 7 gol daha kaydeden Vezirköprü Belediye Spor maçın skorunu tayin etmiş oldu. Karşılaşmada gollerimizi Yunus Uzun (37,55,62,79), Serhat Ateş (20,60,66), Anıl Sağır (15,25), Mustafa Uysal 64 ve Erdi Bilgin 84. dakikalarda kaydetti. Geçtiğimiz hafta kurtardığı penaltılarla Yol Spor maçına damga vuran kalecimiz Ali Timur ise 72. dakikada bir penaltı atışı kurtararak geçen haftaki performansının tesadüf olmadığını göstermiş oldu.

Alınan bu galibiyetle sıralamada ki yeri değişmeyen temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor’un bundan sonraki kalan 6 karşılaşmayı kazanarak rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

Kaynak : Fatih BALIKÇI /  Vezirköprü Spor Haber