Play Off Ümitleri Bafra Maçı ile Sona Erdi!

Play Off Ümitleri Bafra Maçı ile Sona Erdi!

Samsun süper amatör lig 24. hafta karşılaşmaları bu gün oynanan maçlarla tamamlandı. Söz verilip destek alamadığı ve ekonomik sıkıntıda olduğu için karşılaşmaya çıkmayacağını sosyal medya hesabından taraftarlarına duyuran yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızın arzusu üzerine karar değiştirerek Bafra deplasmanına gitti. Deplasmanda 1930 Bafra Spor ile ikincilik için karşı karşıya gelen temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılınca ilk devre kaybettiği şampiyonluk şansından sonra play off umutlarını da yitirerek hayal kırıklığına uğradı.

Henüz maçında başında oluşan karambolde Bafra Spor oyuncusunun gelişi güzel vuruşuna rüzgarın azizliği de eklenince kontrpiyede kalan kalecimiz Ali’nin çabalarına rağmen top ağlarımıza gidince 1-0 geride başladık. Golün şaşkınlığını üzerimizden atıp oyuna hakim olduğumuz 10. dakikadan itibaren Yunus’la iki Serhat’la bir olmak üzere net üç gol fırsatını cömertçe harcadık. Birde ilk devre Bafra Spor oyuncusunun topu elle kesmesine orta hakem çarpma diye devam kararı verince ilk devre bu skorla tamamlandı. İkinci devre başında 54. dakikada Oktay’ın ceza sahası içinde vuruşu üst direkte patladı. Adil’in kafayla attığı nizami gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilip bir nizami penaltımız daha hakem tarafından es geçilince futbolcularımız moral ve motivasyon olarak düştüler. Gol için risk alarak yüklenen temsilcimiz 88. dakikada kontradan yediği gol sonrası karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

 

Sezona şampiyonluk hedefi ile giren temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor ilk yarının son üç haftasında yitirdiği puanlarla şampiyonluk yolunda havlu atmıştı. Devre arasında yapılan takviyelerle en azından ligi ikinci bitirerek play off oynamayı umut eden temsilcimiz üst üste seri galibiyetlerle çok güzel götürdüğü bu arzusunda da ligin bitimine 3 hafta kala düş kırıklığına uğradı.

Vezirköprü Belediye Spor Kulüp başkanı Hakan Demir ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış oldukları sezon öncesi çalışmalar çerçevesinde görüşerek tesisleşme ve kulüp binası sorunlarından tutun mali sorunlara kadar çözüme kavuşturulacağı sözü alarak ve büyük hedef koyarak başladıkları süper amatör ligde, verilen sözler havada kalınca Vezirköprü Belediye Spor yönetimi ile takıma gönül verenler hayal kırıklığına uğradı.

Kaynak : Vezirköprü Spor Haber