Vezirköprü Spor Yine Fark Attı 9-1

Vezirköprü Spor Yine Fark Attı 9-1

Samsun süper amatör lig 23. hafta mücadelesinde evinde Karasamsun Spor’u konuk eden temsilcimiz Vezirköprü Belediye Spor ligin ilk yarısında zirve mücadelesi veren rakibini 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Ligin ikinci yarısında sadece evinde son dakika golüyle Terme Spor’a kaybeden temsilcimiz gösterdiği performansla ikinci yarının en çok puan toplayan takımı olmayı başarırken, sıralamada 3. lüğe kadar çıkarak play off için umutlarını korudu. Son üç haftada aldığı farklı skorlarla 6,6 gol ortalaması ile oynayan temsilcimiz bu gün kazandığı farklı galibiyetle son dört maçta gol ortalamasını 7.25 yaparak müthiş bir istatistiğe imza attı. Karşılaşmada gollerimiz Serhat Ateş (3), Okan Yılmaz (3), Yunus Uzun, Ceyhun Ertaş ve Yusuf Kayalar’dan gelirken rakip Karasamsun’un tek sayısı ise kullandıkları kornerde kaptan Okan Yılmaz’a çarparak ağlarımıza gitti. Futbol sahası dışında gelişen her türlü olumsuzluğa ve futbolcularımızın maaşlarını alamamalarına rağmen ortaya koydukları özveri ve karakter sportif manada başarı getirirken ilçede her kesim tarafından saha dışında Vezirköprü Belediye Spor’un üstünde ki kara bulutları dağıtma anlamında yaprak kıpırdamıyor.

Sezon başında kulüp başkanı Hakan Demir ve yönetim kurulu üyelerinin belediye başkanı İbrahim Sadık Edis’le yaptıkları görüşmeler neticesinde takımın başında devam etmeleri halinde her türlü maddi ve manevi desteğin belediye tarafından sağlanacağının açıklanmasına rağmen bu güne kadar kulübün gelir kaleminde belediyenin sadece ve sadece %8 gibi şahıs yardımlarının bile altında kalan kaynak sağlayarak destek vermesi taraftarlarca yadırgandı. Yönetimin futbolcuların maaşlarını dahi ödeyemeyip ekonomik anlamda ki çırpınışlarına ilçenin diğer önde gelenlerinin de bu başarılı tabloya rağmen sessiz kalması ve bir algı oluşturamaması ilçemizin her alanda ki başarısızlığının göstergesi oldu. İlçemizin 1970’den beri faaliyet gösteren kulübünün binasının ve tesisinin olmayışı ile sabit gelirden yoksun kalması en büyük sorunların başında geliyor. Sezon başından beri yaşanan sakatlıklar ile hakem hatalarından dolayı oluşan puan kayıpları ve cezalı futbolcularda hedef konulan bu sezonun olumsuzlukları arasında yer aldı. Vezirköprü Belediye Spor’un Yönetimin geçtiğimiz sezon emniyetle yaşadığı problemlerin bu sezonda tatlıya bağlanamaması ayrı bir keyif kaçıran durum olurken, son olarak kulüp başkanı Hakan Demir’in ceza alarak hak mahrumiyetine çarptırılması ise tüm bu olanların üstüne tuz biber oldu.

Saha içinde futbolcularımız tüm gayretleri ile ilçemizin tek takımını layıkıyla temsil ederek başarıya koşarken, Vezirköprü Belediye Spor’un koyduğu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlemesi adına saha dışında oluşan bu olumsuz atmosferin bir an önce dağıtılmasını arzu ediyoruz.

Kaynak : Vezirköprü Spor Haber