Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık Seçimini Orhan Şahin Kazandı

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık Seçimini Orhan Şahin Kazandı

Atatürk İş Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulda seçime giren 3 aday'dan Orhan Şahin yeni başkan seçildi. 

696 üyesi bulunan odanın başkanlık seçimlerinde, toplamda 626 oy kullanıldı. Oyların 275’ini alan Orhan Şahin, Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildi. Diğer adaylardan Mehmet Ercan 195 oy alırken, Ramazan Öztürk ise 153 oy aldı. Yapılan seçimde 3 oy geçersiz sayıldı.

Seçime katılan Orhan Şahin,Ramazan Öztürk ve Mehmet Ercan seçim öncesi bir konuşma yaptı.

Yeni Başkan Orhan Şahin konuşmasında; “Şeffaf yönetim anlayışıyla sizlerin destekleri ile Esnaf ve Sanatkarlar Odasına başkan adayı oldum. Öncelikle bu süreçte sizleri ziyaret ettiğimizde güler yüzünü esirgemeyen esnaf arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. Yönetimimle birlikte sizlere gereken değeri vereceğimize, ihtiyaç duyduğunuz her anınızda yanınızda olacağımıza söz veriyorum. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde diğer aday arkadaşlarımızla birlikte dostane bir seçim süreci yaşadık. Bu vesile ile tüm aday arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

 Adayların konuşmasından sonra mevcut başkan İsmail Karadaş bir veda konuşması yaptı. Konuşmasında tekrar aday olmadığını ve uzun yıllar esnaf odası başkanlığı yaptığını belirterek, tüm üyelerden helallik istedi.

Konuşmaların sonrasında Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından meslekte 40.yılını dolduran esnaflara plaket verildi.

Genel Kurula Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, Belediye Başkan Vekili Rıdvan Kesmen, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, İyi Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz, kooperatif ve esnaf oda başkanları ile üyeler katıldı.